söndag 12 augusti 2012

Skynda fynda


Panduro har rea och jag köpte på mig en massa fin washitejp. Kassören undrade nog vad jag skulle göra med all tejp men kostar de 5 kr styck måste man ju nästan köpa alla färger man gillar, eller?


Band hade de också, jag köpte det som fanns kvar och de blir nog fina till vimplar jag planerar att sy i höst.

Hoppas ni haft en trevlig helg. Själva har vi typ inte gjort någonting, vi återhämtar oss fortfarande från Tallinresan som gjort oss alla väldigt trötta. I morgon börjar Kenneth jobba, det betyder att även min semester är över. Nu kommer jag att vara ensam hemma  med barnen och se till att de får sin frukost, lunch och smaskiga mellanmål.
Hur vi ska få barnen att komma in i skoltider igen efter nio veckors ledighet känns som omöjligt. Men vi börjar lite lätt och väcker dem kl 9 i dag, sedam får det bli en halvtimme tidigare varje dag så ska vi nog komma ner till kl 7 så småningom. 

Och bloggen, den är ju som den är just nu men snart kommer jag igång med skapandet igen. Jag ska bara njuta av att inte göra någonting ett tag till. Tills om cirka en vecka för då börjar skolan igen.

Ha en fin dag!

Mia

10 kommentarer:

 1. Måste kanske test wasihtejp nån gång - får springa in på Panduro jag oxå fast via nätet förståss för det är ju några mil till närmsta fysiska butik.

  Du är en klok kvinna som ledighetsnjuter så länge det varar men jag längtar till du är på full skapandenivå igen.

  Ha en bra dag själv

  SvaraRadera
 2. 5 kr styck!?! Då hade jag köpt minst lika många som du!!

  SvaraRadera
 3. Man kan aldrig ha för mycket washitejp, eller fina band för den delen. :-)

  SvaraRadera
 4. Ja, 5 kr styck är riktigt billigt. Jag köpte några rullar när rean började, då kostade de 14 tror jag, sedan såg jag att de kostade 8 och nu 5 alltså. Hoppas de inte tänker sluta helt med tejpen, känns ju lite så när de säljer ut den så billigt.

  SvaraRadera
 5. Har också köpt på mig en del så hösten är räddad!!
  Ha en finfin söndag, Sandra

  SvaraRadera
 6. I fredags var jag också på Panturo men det var tyvärr ganska urplockat. Såg ingen tejp? Får nog gå dit en gång till! / Annika.

  SvaraRadera
 7. Jag har oxå varit på Panduros Rea och fy vad mycket jag fick tag på till just inget alls att betala! Till och med maken tyckte att det var billigt!!!

  SvaraRadera
 8. Hoppsan! Det har vi missat! Hur gick det till nu då?

  Kramar

  SvaraRadera
 9. Hej Mia!
  Kostar de bara en femma styck får man ju slå till o köpa ett gäng:)

  Ha en bra vecka!

  kraam Jenny

  SvaraRadera
 10. Jag var också "tvungen" att köpa ett par rullar fintejp för ett tag sedan. Min tejp fick bli kantband i köksskåpen. Superenkelt och väldigt fint blev det :)

  SvaraRadera

Tack för att du skriver något det gör mig glad!!!