söndag 9 september 2012

Hemmagjord sushi

 

 Vi har börjat med en ny lördagastradition och det är hemmagjord sushi till middag. Mat som är så där bra att äta framför tv och barnen tycker att det är så väldigt mysigt när vi dukar upp i vardagsrummet. Vi lägger upp alla bitar på de F'finaste faten från Japan. Och det gör inte alls något att det tar tid att laga maten för man vet att alla älskar det. Och de får en bra grund innan magen fylls med sötsaker.

Önskar er en härlig söndag!

Mia

10 kommentarer:

 1. Å vad det ser gott ut! Jag har bara provat sushi en gång och blev inte direkt frälst! Men är övertygad om att jag(ska)gilla det så det ska ätas fler gånger! Vissa saker kan man ju lära sig att äta!!! :-)

  SvaraRadera
 2. Det ser jo helt fantastisk ud - tænk at du kan lave det SÅ fint!

  SvaraRadera
 3. Vilken trevlig tradition ni har startat. Barn älskar sånt! Det bli ofta ett minne för livet och något dom tar med sig när dom sedan flyttar hemifrån! / Annika

  SvaraRadera
 4. Vad gott det ser ut. Vilken mysig tradition.

  Kram kram

  SvaraRadera
 5. Så fantastiskt fint det ser ut! Blir riktigt sugen ju....men ar du att barnen vill äta det? Mina har inte vågat prova. Vet inte hur jag ska få dem till det....

  Kram

  SvaraRadera
 6. Woho, så imponerande! Mycket snygga också...

  SvaraRadera
 7. Vad imponerad jag blir! Sushi är så himla gott, men det var ett bra tag sedan jag åt det nu. Den bästa sushirestaurangen bredvid jobbet har lagts ner så nu kanske det är dags att lära sig att göra egen...? :)

  SvaraRadera
 8. Åh, vad gott! Jag saknar att göra egen sushi, vi gjorde ofta det när vi bodde i en stad nära havet. Men här där vi bor är det svårt att få tag på fisk som duger till sushi.

  Vi har till och med fått vår dotter på sju år att prova. Hon tyckte det var gott så länge hon höll sig till laxen!

  SvaraRadera
 9. Mmmm, det ser supergott ut! Men varför inte byta ut räkan mot typ avocado? :)

  http://www.scampi.nu/

  Älskar din blogg btw!

  H

  SvaraRadera

Tack för att du skriver något det gör mig glad!!!