söndag 30 september 2012

SöndagsbildenDet känns nu som hösten är här och växterna utomhus har börjat flytta in en och en. De stora pelargonera får stå kvar ute och de mindre sticklingarna får flytta in. Alla har planterats om i terrakottakrukor och står nu på fönsterbrädan i sovrummet, det rum som är svalast under vintern. Vi brukar inte knäppa på elementen utan har tjocka härliga duntäcken istället. De 14 grader som inte är helt ovanligt i vårt sovrum, är inte så kallt jämfört med de cirka 5 grader vi hade i sovrummet när vi var i Japan för två vårar sedan.

Fler söndasbilder hittar ni som vanligt inne hos Fabriken.

7 kommentarer:

 1. 14 grader!? Ni är galna människor!
  Men galna eller ej... bilden var väldigt fin! :)

  SvaraRadera
 2. Så fint med de skira gardinerna!! 14 grader, det var attans va kallt!! Ni har rejäla pyjamaser med hoppas jag!?

  SvaraRadera
 3. Det är ju så galet fint med pelargonerna.....och vad duktig du är som orkar dona med dem....mina bara vissnar innan jag hunnit ta in dem :(
  Kram

  SvaraRadera
 4. Jättevacker bild! Vi har också precis tagit in alla våra krukor igen efter sommaren. Dom växer sig så fina och friska när dom får stå ute hela sommaren, det värsta är ju bara att dom blir så stora att dom knappt får plats härinne igen...
  Och visst är dom fina dom små oranga lyktorna, passar till allt! Och så måste jag ju fråga om du såg några i Japan då!? :)
  Kul att hitta hit!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har ju varit här innan! :) Det var ju du som gjorde den fina lövkransen längre ner som jag hade tänkt att jag skulle göra med min dotter!! Får skylla på att det är måndag idag och att jag känner mig lite halvvaken :)

   Radera

Tack för att du skriver något det gör mig glad!!!