tisdag 11 december 2012

Glassburk blir brödburkSå var det ju så att glassmaskinen låg i en rund pappkartong. En sådan pappförpackning man sällan ser men som vore trevlig om det fanns fler av. För det är ju väldigt trevligt när man kan återanvända kartonger och förpackningar, speciellt när man faktiskt behöver något.

Vi har länge behövt en fin brödförvaring, för påsarna som ligger överallt är ju inte så roliga. Och den här runda burken var som gjord för att vara en brödburk. Så jag limmade fast lite prickigt papper. Tejpade fast en silverfärgad tejp (som blev över när vi renoverade köket) på locket. Klippte till en bit silverfärgad etikett (pappbit från en gammal leksakskartong), som jag satte fast med röda små metallclips.

Den kanske inte blev så värst "brödburksaktig", mer som en kakburk till jul eller kanske som en tjusig leksaksförvaring. Därför har jag inte skrivit något på etiketten, men först måste jag få färdigt den nya brödburken.

Idag blir det tidig hämtning av barnen för vi får finbesök! Det är nämligen min syster och hennes lilla ettåriga dotter som kommer flygandes från New York. I tre veckor ska de bo hemma hos oss. Trångt blir det men fantastiskt trevligt.

Önskar er en härlig dag!

Mia

9 kommentarer:

 1. Vad fin burken blev, oavsett vad du ska ha den till!

  Vad mysigt att din syster och hennes dotter kommer och hälsar på, jag önskar er en toppenjul!

  SvaraRadera
 2. Härligt! Glass OCH fin burk!!

  SvaraRadera
 3. så galet fin... och jag gillar återbruket!

  SvaraRadera
 4. Så fin! Nästan så man vill gå och köpa en glassmaskin för att få en burk! ;)

  SvaraRadera
 5. Bra med återanvändning som blir så snyggt!

  Kram Pernilla

  SvaraRadera
 6. Vilken söt återanvändning!

  SvaraRadera
 7. En alldeles utmärkt brödburk. En alldeles egen och personlig variant också :)

  Kramar

  SvaraRadera

Tack för att du skriver något det gör mig glad!!!