tisdag 4 december 2012

Mage vecka 28 och klänning till migSådant man upptäcker när man tittar på bilderna i datorn: 

Att man skulle ha dammat av spegeln innan man tar en bild på sig själv i den.        

Detta är det andra försöket till att sy en klänning till mig själv. Den första var den svarta som jag har på bebisväntan-bilden till höger. Mönster har jag inte använt utan den svarta syddes av ett trikåtyg vävd som en tub och den här grå/lila syddes efter samma mått men med sidsömmar. Lite resår här och var, spets, tjusiga knappar och bandkantning i bomullsnedslå. Ja, jag har faktiskt använt vanligt vävt band till att kanta halsringning och ärmhål. Jag har en del plagg till barnen köpta på Zara som har det och kan Zaras så kan jag. Väldans fint blir det, lite stiligare känsla än bandkantning i trikå. 

Då var det redan vecka 28 och nu är det bara tre månader kvar. Bebisen rör sig mycket och det känns ibland som hela havet stormar. Men det gör ju inget, för glad är jag att den rör sig. Då vet jag ju att den lever och mår bra. Nu är det ju också roligare för barnen och Kenneth när de inte behöver vänta på att få känna en liten spark utan hela magen guppar i sisådär 15 minuter. "Dallrig som gele" som Syster yster säger.

Och idag är jag och den dallriga magen hemma och värmer oss efter 3 dagar ute i kylan på Stortorgets Julmarknad. På torsdag blir det till och gå upp dit igen mellan kl 11-14.30. 

Jag önskar er alla en härlig dag! Och förresten, svar på frågor om recept på saffranstryffel, virkade tossor och armbandspriser kommer i veckan. Jag har inte glömt, bara inte tagit mig tiden.... Skulle det funka om jag klickar på svara-knappen på kommentaren? 

Mia

11 kommentarer:

 1. Fina du...! Nästan så man kan sakna magen lite när jag ser dig. Men bara nästan! Bebisen e ju bra gosig på utsidan. :)

  SvaraRadera
 2. Du är så vacker med din mage! Jag håller med Petra om att man saknar sin mage lite när man ser dig. Hoppas att du mår riktigt bra!

  SvaraRadera
 3. Oj vad fort det går! Klänningen och magen är ju jättefina!

  SvaraRadera
 4. Titta, nu är ju magen större än rumpan ;-)! Du är verkligen jättefin...och nya klänningen är sååå snygg...knapparna var verkligen pricken över iet :-)!!

  SvaraRadera
 5. En till som nästan saknar magen nu ;) Jättesöt klänning!

  SvaraRadera
 6. tänk vad fin du är i den där klänningen... i vecka 28 har jag mer varit som en oformlig elefant! Snygg klänning, veklingen!

  SvaraRadera
 7. Ja absolut! Det funkar utmärkt för min del:)

  SvaraRadera
 8. Tänk om man hade sett ut så där när man var gravid...Och tänk om man hade haft så där fina kläder!

  Kram Pernilla

  SvaraRadera
 9. hej. ville bara kika in och säga att jag tycker att dina kläder är underbart fina. Var på julmarknaden i gamla stan i lördags och såg lite av dina barnkläder där och bad om att få adressen till dig.
  så återigen jätte fint =)

  SvaraRadera
 10. Fin mage! och lite damm på spegeln gör ingenting,tvärtom! Annika

  SvaraRadera
 11. Så fin! Och jättesöt klänning.

  SvaraRadera

Tack för att du skriver något det gör mig glad!!!