lördag 26 januari 2013

Fyra små ugglor satt på en gren


       

En bra vagn underlättar om man ska gå långa promenader med bebisen, förutsatt att den gillar att ligga i vagnen. Det är ju inte alla barn som gillar det men jag hoppas att den här gör det. Vagnen köpte min syster med sig från USA när hon hälsade på i julas. Och svart är den, alldeles för svart tycker jag (även om det var vi själva som valde färg). Jag hade därför planer på att sy en ny sufflett. När tyget skulle inhandlas upptäckte jag till min förfäran att det var slut och kommer förmodligen inte in igen. 

Så än så länge är den svart och tur är det att de små virkade ugglorna är ljusa och färgglada. Den virkade filten piggar också upp lite, men det är fortfarande väldigt mörkt när man tittar in. 

Vill du också virka ugglor så hittar ni länken till inspirationen och beskrivningen här

Trevlig helg!

Mia

10 kommentarer:

 1. ugglorna är bara så söta...! Du får väl sätta en liten lampa därinne så det lyser upp lite! ;-)

  SvaraRadera
 2. Åh, så fint! Där kommer den lilla ligga som en kung. Eller drottning...? ;)

  SvaraRadera
 3. Fin vagn och alldeles underbara ugglor!

  SvaraRadera
 4. Fint!! Underbart att vänta smått!

  SvaraRadera
 5. Nej, sååå fint! Fick precis (idag) reda på att min bästa vän väntar barn och det kliar i fingrarna efter att få hitta små fina presenter till henne och bebben. Tyvärr kan jag inte virka men dessa hade varit perfekta!
  Hur långt har du kvar nu?

  Ha en fin söndag! kram

  SvaraRadera
 6. Dina ugglor är ju för söta! Ett perfekt "ögonfång" för erat nytillskott.

  SvaraRadera
 7. Där kommer bebis ligga hur fint som helst :-)!

  SvaraRadera
 8. Så fantastiskt fint!!! Jag är så glad att jag hittat tillbaka till dig, jag tappade liksom bort din blogg :( men nu har jag hittat den igen, hurra! Jag undrar om det var du som skrev till mig i höstas att jag vann det där kakfatssetet och jag undrar om det är så - om det är för sent att få det? Det förstår jag i så fall. Man blir ju alltid glad av kakfat! Kram!

  SvaraRadera
 9. Kanske att bebisen trots allt gillar att ha det lite mörkt. I allafall i början spelar det nog inte så stor roll! Fint med lite glada färger från filten och ugglorna! / Annika

  SvaraRadera
 10. Bedårande små ugglor! Tror de kommer bli populära. :)

  SvaraRadera

Tack för att du skriver något det gör mig glad!!!