tisdag 15 januari 2013

Gubbig konservburk


Barnens kusin fyllde 18 år förra veckan och i helgen firades han av släkten. Istället för ett presentkort fick det bli en gubbig konservburk med fyra silverfärgade rullar av pengar. Och det var inte alls så burken skulle se ut, men när jag öppnade vitrindörren till pysselskåpet för att se vad jag hade såg glasögonen sticka upp ur en plastburk. Det var inte helt lätt att limma fast dem, men efter många lager lim från limpistolen satt de tillslut fast.

Det är ju så trevligt att ge bort dessa konserburkar och reaktionen både från födelsedagsbarnet och gästerna är ju kul att höra och se. Tidigare har jag gjort den här nödproviant-konserven.

Det var Pastill som tipsade om de här hemliga konservburkarna och hos henne hittar du vidare till länken på hur du gör en. Presentkortsinspirationen med rullade pengar kommer från Craft & Creativity.

Önskar alla en trevlig dag!

Mia

6 kommentarer:

 1. Haha, jag fick mig ett gott skratt här på morgonen! Vilken härlig present! Förstår att den måste ha varit en succé!

  Ha en fin dag! kram

  SvaraRadera
 2. idén är verkligen fiffig... och din senaste variant är en av de festligaste jag har sett!

  SvaraRadera
 3. Snygg och rolig! Tack för tipset! Den här idén måste jag komma ihåg när mina "gubbar" fyller år!

  SvaraRadera
 4. Haha! Vilken rolig! Det är ju egentligen inte så kul att ge bort pengar eller presentkort (men vad gör man när det bara är det kidsen önskar sig...?) så detta var ett toppentips att piffa till det, som jag ska komma ihåg.

  SvaraRadera
 5. Tjing! Ang. Instagramwidgeten så gick jag bara in på www.snapwidget.com och följde instruktionerna där. Det är nån kod som ska kopieras och publiceras på bloggen. Tror att jag då fick välja att lägga till en widgetpå bloggen. Den som heter HTML/Java script.
  Det var länge sen jag la till detta men vad minns så var det inga problem.
  Lycka till!

  SvaraRadera

Tack för att du skriver något det gör mig glad!!!