onsdag 30 januari 2013

Toile de Jouy-haklappar


       


       


Ibland blir det liksom aldrig av. Som de här haklapparna som varit färdiga sedan slutet av november. Det behövdes bara tas några bilder så de kunde visas här på bloggen....

Tyget är ett vaxat Ökotex-tyg som är lätt att torka av och som även går att slänga in i maskinen i 30 grader. Den håller färgen och den vaxade ytan bäst genom handtvätt. Och är det inte fint? För varför ska en haklapp egentligen vara barnmönstrad när barnet själv inte ser hur det ser ut. Det är ju vi vuxna som ser den och då är det ju lite trevligt när de är så här fina. Som en bit härlig tapet. Och det bästa är att alla haklappar blir olika. 

Om du vill beställa en tjusig Toile de Jouy-haklapp går det bra att maila mig. Och är det någon som undrar var man kan köpa färgade tryckknappar så är mina köpta på 3 exter.

Det var det här tyget i grönt som jag ville sy en sufflett av till barnvagnen, men tyvärr så var det helt slut och Ohlssons Tyger vet inte om de kommer in igen. Grönt med svart bandkantning på suffletten, det hade varit tjusigt. Men jag börjar nu att vänja mig vid det svarta och bebisen har ju trots allt legat i mörker i nio månader.

Idag fortsätter "projekt rensa hemma" och det går faktiskt väldigt bra. Jag är ganska duktig på att kasta och ge bort saker nu.

Önskar er en trevlig dag!

Mia


6 kommentarer:

  1. Å vilka fina! Och vad smart med tryckknappen, själv syr jag med kardborreknäppning och att jag inte tänkt på vad mycket tid jag kan spara med tryckknapp istället! Ljuvliga små ugglor i inlägget nedan också!
    Ha en bra dag!
    Helena

    SvaraRadera

Tack för att du skriver något det gör mig glad!!!