torsdag 31 januari 2013

Torsdagstema: Januari Moodboard

Torsdagstema hos Fabriken är i dag Januari Moodboard. Och för mig har januari varit en rensarmånad. Om det beror på bebisen och det som kallas "boa" vet jag inte. Jag tycker nog snarare att jag rör runt i alla rum samtidigt. För det är ju så att när ett rum eller skåp rensats och städats ur, finns det ju alltid saker som inte får någon plats och då måste man ordna så det kan bo någon annanstans. 

I går var det syrummets tur. En hel papperskasse med gamla mönster kastades och en påse med kläder skänktes bort. Syrummet har nämligen blivit ett rum där alla kläder som inte används eller gillas hamnar. Och när tiden finns är tanken att det ska bli något annat tjusigt av det. Men det har snarare varit så att skåpet med gamla kläder blivit överfullt. Ni vet, så fullt att man måste hålla in sakerna och stänga fort så att inte allt ramlar ut. Nu är det tur att det är mjuka kläder, för då gör det ju inte så ont när de faller över en. 

För att göra dessa månader innan våren kommer lite lättare är det alltid trevligt med färg och mönster. Så alla presentpapper står numera framme i en glasvas i pysselhörnan, och färska blommor står på köksön.

Massor med fina moodboards hittar ni inne på Fabriken.

Mia

6 kommentarer:

 1. Ja, januari har också här varit en rensa-månad. Det finns en vilja av att rensa ut vid ett nytt år -gravid eller inte...:)
  Ps. När jag se din kula börjar jag längta efter en till...jag som redan har tre...men jag tycker det verkar vara är så galet härligt att ha fyra och inte vara sådär svenssons-lagom!

  kram Maria

  SvaraRadera
 2. Hej Mia . Det verkar som allt är bra med dig ;) . Snart kommer bebisen , vad roligt !! Har du tid för "fika " kan du väl höra av dig ? Kram och kika gärna in på frokenms@live.se kram Malin

  SvaraRadera
 3. Skönt att rensa lite! Det har jag också försökt att göra.

  SvaraRadera
 4. härligt att renas lite, iallafall efteråt... :-)

  SvaraRadera
 5. Vilken hrlig januarimoodboard du delar med dig av!
  Härliga bilder!
  Trevlig helg!
  http://husprojektet.bloggplatsen.se

  SvaraRadera
 6. Jättefint moodboard! Och vilka fina haklappar du gjort. Vackraste tyget!

  SvaraRadera

Tack för att du skriver något det gör mig glad!!!