onsdag 13 februari 2013

Hjärtsemla


Jag älskar semlor! Kombinationen av kardemummabullen, grädden och mandelmassan. Eftersom man bara äter dem under en begränsad period gör säkert att man längtar lite extra efter dem. Men hemgjorda semlor kan man ju äta de lite då och då, fast frågan är om man skulle tycka lika mycket om dem då.

Jag vet inte om det bara var jag som hade missat att det var fettisdag igår. Hur kunde jag glömma det? Jag var helt säker på att det var nästa vecka, för det bar osannolikt med två stora firardagar samma vecka.

Så idag bjuder jag på en hjärtsemla med knallrosa grädde, såhär mellan fettisdagen och alla hjärtans dag.
Det är ju det bästa när man gör egna semlor, att man kan göra dem lite roligare. Förra året blev det stjärnsemlor som du hittar här och lite "semletips" finns det också.

Trevlig kväll!

Mia

6 kommentarer:

 1. Jag trodde också att fettisdagen var nästa vecka. Men det var liksom svårt att missa att det var gårdagen som gällde. Jösses vad vi överöstes med semelbilder på bloggar, ig och fb. :)

  SvaraRadera
 2. Jag missade det inte (men så är jag ingen stor alla hjärtans dag-firare heller). Jag var på semmelbuffé och klämde i mig hela sex minisemlor i olika varianter, så jag högtidlighöll dagen ordentligt, kan man säga. :)

  SvaraRadera
 3. årets finaste semla, absolut! Och jag tycker också att man kan få frossa lite, nu innan det snart är över!
  Kram...

  SvaraRadera
 4. Jag har tjuvstartat och ttodde semeltisdagen redan hade varit ;-)
  Läcker allahjärtansdag-semla!!!!

  SvaraRadera
 5. Vilken bra och smart kombination! / Annika

  SvaraRadera

Tack för att du skriver något det gör mig glad!!!