tisdag 12 februari 2013

Vecka 37


   

    

Då har jag gått in i vecka 37 och nu ligger den lilla och trycker på ganska mycket. Det går knappt att sitta ibland. Jag kan inte låta bli att undra om den stackarn inte får ont i huvudet av att hålla på sådär. Och inte nog med att den pressar huvudet ner, den ska även trycka ifrån med fötterna i revbenen på höger sida. Den verkar med andra ord  inte alls tycka att det är särskilt bekvämt därinne. 

 I går var jag hos barnmorskan och hon tyckte hon att det kändes som bebisen låg med huvudet upp. Och lite nervös blev jag över det. För vändningsförsök är inte något jag känner för, och kejsarsnitt vill jag ju inte heller. Men efter ett snabbt ultraljud visade det sig att den låg med huvudet ner som den skulle och jag kunde pusta ut. Anledningen till att hon trodde rumpan var huvudet var att den kändes så hård och benig. Hur jag ska få den att tjocka på sig vet jag inte, för så mycket som jag ätit den här gången känns det som bebisen borde vara stor. Men magen håller sig på nedre delen av medelkurvan enligt utltraljud och måttband, och jag själv har lagt på mig 15 kg. Men så har ju inget av barnen varit jättestora utan hamnat mellan 3,2-3,6 kg. 

Önskar er alla som tittar in en trevlig dag. Kanske skulle man ta och packa den där BB-väskan idag, eller så struntar jag i det den här gången också. För så mycket behöver man ju faktisk inte ha med sig, och jag vet inte inte vad jag känner för att ha med mig för kläder när det väl är dags att åka.

Mia

4 kommentarer:

 1. Vad härligt!! V. 37, då kan den ju komma när som:)

  SvaraRadera
 2. Vad vacker du är! Och å vad spännande! Inte alls långt kvar nu! hoppas att ni hinner in till BB!

  SvaraRadera
 3. Oj, vad spännande! Snar så!!
  Ha en fin dag! kram

  SvaraRadera
 4. Vilken härlig mage! :)
  Jag håller tummarna för att den inte håller på sig till typ v 43, utan kommer när den (och du) är alldeles lagom!

  SvaraRadera

Tack för att du skriver något det gör mig glad!!!