lördag 16 mars 2013

I tidningenI höstas togs dessa bilder och nu är jag med i tidningen. Närmare bestämt i  Expressens bilaga "Handarbete och pyssel". Lite konstigt är det ju att läsa om sig själv, nästan som när man hör sin egen röst på en inspelad video. Även Petra med bloggen Popetotrora var med i samma tidning, med fina decopage-tips.

Önskar er en härligt solig lördag!

Mia

9 kommentarer:

 1. Jo jag såg det. Det kändes precis som det var två gamla bekanta som tittade mot mig från tidningen - tänk att det funkar så i bloggvärlden :)

  SvaraRadera
 2. Nej vad roligt! Klart du ska vara med i Expressen med dina finfina grejer :-)! Grattis!!!

  SvaraRadera
 3. Vad kul! kommer nog tyvärr inte att få tag i den tidningen inser jag, men kul att se den lilla glimten här i alla fall, och jättekul för din skull!

  SvaraRadera
 4. Köpte tidningen idag och blev förstås nyfiken på dig. Kul att hitta hit!
  På återseende!

  SvaraRadera
 5. Jag letade efter tidningen, men den var nog slut i min affär, tråkigt!
  Jag har ju glömt att svara på din fråga om instagram-bilden. Jag kan inte heller synka bloggen och instagram och få till sådanadär fina bilder. Men bilden på mej har jag gjort i photoscape. Kopierade instagram-loggan och klistrade ihop det hela. Inte så proffsigt kanske, men funkar bättre än inget...! :-)

  SvaraRadera
 6. Kul! Finns tidningen att köpa nu?

  SvaraRadera
 7. Köpte tidningen för att min bloggvän Popepotrora var med. Men blev väldigt inspirerad av ditt fina hem och kreativitet.


  Ha en skön söndagskväll // Lissen

  SvaraRadera

Tack för att du skriver något det gör mig glad!!!