torsdag 14 mars 2013

Min bloggplats
Dagens tema hos fabriken är idag min bloggplats. För min del är den under trappan, en plats som annars inte är så lätt att inreda. Och inte är det bara min plats utan allas då det är den enda datorn i huset. Men det funkar väldigt bra det också, alla har sin lilla tid vid datorn och det är nästan aldrig tjafs om vems tur det är.

     

         

Pärmryggarna har klätts om med mönstrade papper, en gammal trasig ram fick bli "kom-ihåg-tavla" med stålvajer och miniklädnypor. 

Sen har vi ju den lilla behändiga telefonen som jag använder mest när jag följer andra bloggar. Lätt att knäppa på men jobbig att skriva på, därför är jag så dålig på att skriva kommentarer. Men jag hinner besöka fler bloggar då den är liten och smidig att bära med sig överallt i hemmet.

Fler bloggplatser hittar ni som vanligt inne hos fabriken.

Magsjukan verkar tyvärr ha bestämt sig för att göra ett besök hemma hos oss. Jag som igår morse skröt med att vi inte har haft det på minst fem år. Jag knaprar vitpepparkorn, vilket jag har hört ska funka. Och jag tror att det gör det, eftersom vi äter det varje gång vi hör att det går magsjuka. Oftast klarar vi oss alltså, men den här gången är det åtminstone en av oss som har trillat dit..... peppar peppar!

15 kommentarer:

 1. Vilken mysig bloggplats. Pärmarna är verkligen jättefina!

  SvaraRadera
 2. Vilken härlig bloggplast och vilka underbara pärmar! Läckra!
  Krya på er, hoppas du hålls frisk!

  SvaraRadera
 3. Vilken härlig plats du har att jobba på. Och pärmarna!!! Hur har du klätt dem? Har du tagit av plasten (med "namnlappen"/innehållslappen) och satt papper under och hur gjorde du? Vill så gärna veta!!! Ska nämligen flytta och kommer också få ha min lilla arbetsplats under trappan och vill ha den lika fin som din! Och vill såklart återanvända mina gamla pärmar!

  SvaraRadera
 4. Men jösses så fina pärmryggar! Hur har du gjort? Klistrat fast?
  Urtjusigt. Verkligen urtjusigt!

  SvaraRadera
 5. Hej,
  Wow så vackra dina pärmar är!! Jag blev också nyfiken på hur du gjort?

  Hälsningar Monica

  SvaraRadera
 6. Ja, den där telefonen är verkligen bloggandets välsignelseo ch förbannelse. Lätt och snabbt att läsa men ack så jobbigt att kommentera. Och man vill ju kommentera. Och få kommentarer. Men men... Fin bloggplats har du i alla fall.

  SvaraRadera
 7. Din bloggplats är så inspirerande... och jättefin!
  Jag avskyr att kommentera på telefonen, kollar alltid bloggar från laptopen. Men på instagram finns det ju inget alternativ, tyvärr!

  SvaraRadera
 8. Gillar dina pärmar! Och håller tummarna att det inte blir värre än så med uschsjukan!
  Kram Cecilia

  SvaraRadera
 9. Jag vill också veta hur du gjort med pärmarna! Vart köper man sånt där fint papper? Visa oss, snälla!

  SvaraRadera
 10. Vilken mysig plats och så fina pärmarna är!! Gör precis som du, läser myctket bloggar på telefonen men blir galen på den automatiskt textigenkänningen och klumpiga fingrar så jag undviken att kommentera därifrån. Önskar dig en fin kväll!

  SvaraRadera
 11. Hoppas ni andra slipper!

  Superfin hörna och snygga pärmar! :)
  Trevlig helg
  /Helena

  SvaraRadera
 12. Snyggaste blogghörnan.
  Nu fick jag också lite inspiration till att fixa till min egen.
  Tack

  Hoppas ocKså det kommer ett inlägg om hur du pimpat pärmryggarna sådär snyggt.

  SvaraRadera

Tack för att du skriver något det gör mig glad!!!