torsdag 21 mars 2013

Torsdagstema: påskpyssel


Fabrikens torsdagstema idag är påskpyssel och pynt. Det är ju lite så med påsken att den är så väldigt kort. Man hinner knappt plocka fram alla påsksaker och sedan är det över. Därför kan det vara lite trevligt med påskpynt som känns lite påskigt, men som man inte behöver plocka bort när påskhelgen passerat. Då gör det inte heller något om man börjar lite tidigare. 
Eftersom tiden inte riktigt fanns för pyssel just nu håller jag mig till några enkla saker som jag gjorde förra året. Och inte hade jag tid att hänga upp allt, så ni får nöja er med ett platt påsktema. 

Beskrivning på silkespappersblommorna hittar du här. Silkespappret är ca 5x15 cm och vill du göra större tar du diametermåttet och gångar med tre. 

Beskrivning på fåglarna hittar du här.

Något nytt har köpts till påsk och det är en höna att lägga godis i. Henne hittade jag på ÖB, och fler fina färger fanns det.

För mer påskinspiration, titta in hos fabriken.

Mia

6 kommentarer:

 1. Fina blommor! Åh, nu blir jag lite nostalgisk, min mormor hade en hönsskål med lock till påskgodiset också. Den var i porslin och såg inte alls ut som din, men ändå. Undrar var den finns idag?

  SvaraRadera
 2. Å, så söta! Både blommor och fåglar!

  SvaraRadera
 3. Ofta har man samlat på sig en massa påskpynt så det räcker men det är alltid roligt med något nytt! Som t.ex din höna, jättefin! Annika

  SvaraRadera
 4. Vilka underbara färger!!! Jag har pysslat en del med silkespapper på sistone men det här var nytt för mig! Vackert!

  SvaraRadera

Tack för att du skriver något det gör mig glad!!!