måndag 22 april 2013

Någon fyller år


Idag har vi firat stora storebror som fyller 10 år! 

En storebror som nästan alltid har varit just storebror (sedan han var 1,5 år) med allt vad det innebär. Det blir ju automatiskt så att vi ofta ställer lite högre krav på den honom, just för att han är äldst. Det är inte det lättaste att alltid axla den rollen, men han verkar vara ganska nöjd med det och nästan lika ofta är det nog en fördel att vara äldst. 

En storebror som älskar att sticka ut, som vågar vara annorlunda och göra som han själv vill. Det har alltid funnits en fantastisk drift inom honom att gå sin egen väg och inte bry sig om vad andra tycker. Som när han uppträdde för hela lågstadiet som Justin Bieber, pluggade in den engelska låttexten i veckor och övade tills alla danssteg satt. Detta trots en del motstånd bland jämnåriga killar som tycker att Bieber är det töntigaste som finns. "De är bara avundsjuka", konstaterar han lättsamt. En outsider som vågar stå i centrum....

En storebror med så breda intressen så att det saknar motstycke. Han gillar det mesta och han gillar det mycket; musik, dans, fotboll, kompisar, schack, dataspel, matte, mat osv.

Men framför allt, en storebror med ett väldigt stort hjärta!

Grattis Elliot! 

2 kommentarer:

  1. Så fint du skriver... vad härligt att han vågar gå sin egen väg!

    SvaraRadera
  2. Grattis till storebror, hoppas ni hade en fin dag tillsammans!

    SvaraRadera

Tack för att du skriver något det gör mig glad!!!