söndag 19 maj 2013

Det bor en "stöka ner"-tomte i mitt syrum


Ordningen i syrummet hemma är som ett sådant där nyårslöfte som man aldrig lyckas hålla. Jag vet inte hur många gånger jag har städat och gjort fint, men efter en vecka ser det ut som en tornado har svept genom rummet. Jag överdriver inte, det är verkligen jättestökigt. Så där som det brukar bli när 2-åringar leker fast ännu värre faktiskt. För mitt i allt stök  ligger tygbitar och nålar också, jag fattar inte varifrån allt kommer för jag tycker inte att jag själv stökar ner. Det måste bo en sådan där liten "stöka ner"-tomte i vår krypgrund. 

Idag städar jag där och den här gången ska det inte bli som ett brutet nyårslöfte, för nu måste det gälla på riktigt! Den lilla tid jag har att vara där måste nämligen vara effektiv, jag har inte tid att leta efter en ren yta att vara på. Inte kan jag väl heller kräva att barnen ska städa sina rum när mitt ser värre ut än deras. De gör ju trots allt som man gör, inte som man säger. 

Fler söndagsbilder hittar ni som vanligt inne hos fabriken.

Mia

5 kommentarer:

 1. Samme her, enda jeg nettop har fått meg syrom.
  Har ikke kommet i orden engang. Men i går da jeg skulle sy ble det leting etter både det ene og det andre....

  SvaraRadera
 2. Känner igen mig helt och fullt. Dom där stöka-till-tomtarna måst vara en hel arme :)

  SvaraRadera
 3. jamen, visst är det märkligt... precis så är det här med!
  Lycka till med det där löftet!

  SvaraRadera
 4. Stöka ner-tomten - ett gäng såna bor hemma hos oss också, och också i mitt pysselrum har jag märkt trots att jag var bergsäker på att där alltid skulle vara städigt!

  SvaraRadera
 5. Det bor en sån tomte i mitt pysselrum med, jag kommer aldrig i fatt den tomten med min städning, ibland tappar jag nästan pysselgnistan helt när jag ser röran - behöver MER förvaring, tills dess får man flytta ut pysslandet till köksbordet!

  SvaraRadera

Tack för att du skriver något det gör mig glad!!!