söndag 26 maj 2013

En liten söndagsbild


Tänk vad veckorna går fort. Alldeles för fort, speciellt när man känner att man inte alls hinner med annat än det som hör vardagen till. Jag saknar syrummet lite och har en hög med beställningar från barnen. Men nu har jag äntligen fått några kvällar då Liten somnar fort och fortsätter sova även fast jag gått ner. Det tog några månader men helt plötsligt sov han väldigt bra fast jag inte var bredvid. Och egentligen har jag nog inte tyckt det varit så jobbigt att gå och sova halv nio varje dag. Man blir ju ganska utvilad, och det är ju så mysigt att ligga där bredvid jättenära och höra hur han andas och titta på det lilla underverket med sina små händer, fötter och den lilla söta munnen.  En tid som aldrig kommer tillbaka och som jag så gärna vill ta till vara. En fantastisk gåva.  

I fredags hade storebror grabbkväll för att fira sin 10-års dag. Lite fotboll, dator, grillade hamburgare, chips, läsk och massor av godis. Några sov över på vardagsrumsgolvet. Det skulle storebror också, fast han tyckte att vännerna somnade alldeles för fort och kände sig ensam så han gick upp till sin säng. Efter en frukost bestående av massor av sockerrik föda gick de hem strax innan lunch.

De fina blommorna kommer från en av storebrors vänner. Några av vårens härliga blommor som han plockat  själv i trädgården.

På lördagen blev det en cykeltur för barnen och promenad för oss vuxna eftersom Liten inte cyklar. Mysig fika och middag på vägen tillbaka. 

Idag hoppas jag få lite tid i syrummet innan storebror ska iväg med pappa på fotboll någonstans.

Önskar er alla en härlig söndag och fler söndagsbilder hittar ni inne hos fabriken.

3 kommentarer:

 1. kommer ihåg den dr känslan när de små helt plötsligt börjar sova, och man faktiskt kan hinna med något annat... lite skönt ändå!
  Önskar dej en härlig söndag, och kram på mors dag!

  SvaraRadera
 2. Precis som jag reflekterade över idag, att det gäller att njuta av de där stunderna
  när de är små för det går så fort... Och njuta av alla goda stunder med familjen så klart! Kram Maria

  SvaraRadera
 3. Låter som ni haft en härlig helg! Och hur mysigt det än är med en liten söt gosbebis, så behöver man den där tiden att få göra något eget också. Så njut av båda på bästa sätt!

  SvaraRadera

Tack för att du skriver något det gör mig glad!!!