söndag 2 juni 2013

Födelsedagskort av krympplast


Så då blev det visst några dagars bloggpaus, det blir så ibland. I helgen har vi varit på 60-års kalas. Alla hade trevligt utom lilla bebisen som tyckte det var väldans jobbigt med alla människor. Lite så var största storebror också, folk är jätteroliga att titta på så länge de håller sig typ två meter ifrån. Men bebisar är ju så väldans söta  och vilken vuxen kan hålla sig två meter ifrån? Hur som helst blev vi kvar ett tag för de stora barnen tycker ju att det är kul att leka med sina kusiner. Det är mest man själv som inte känner att det g¨r att slappna av ordentligt med en orolig bebis. 

En present hade vi med oss också och som kort blev det ett frimärke i krympplast föreställande födelsedagsbarnet. Att rita av fotografier på krympplast var såå roligt så det lär jag garanterat göra fler gånger.

Fler söndagsbilder hittar ni inne hos Fabriken.

Mia

4 kommentarer:

 1. Jag minns när mina tvillingar var små och alla ville kika ner i vagnen på dem, det tyckte jag ibland va jobbigt...och när de blev lite större så skrek dom i högan sky om någon främling kom i närheten av dom..hihi
  Jättefint födelsedagskort!
  kram viktoria

  SvaraRadera
 2. Krympplast alltså... Har varit sugen på att testa så länge men inte fått ändan ur än. Kan liksom inte komma på nåt bra att göra av det. Men ett kort var ju ingen dum idé. :)

  SvaraRadera
 3. så fint... vilken rolig ide´!

  SvaraRadera
 4. Men åh så fint det blev! Nu blev jag sugen på att pyssla med krympplast igen! :)
  /Helena

  SvaraRadera

Tack för att du skriver något det gör mig glad!!!