fredag 5 juli 2013

Att hålla ordning på presentpapperI våras gjorde jag om lite hemma och flyttade ner alla presentpapper. För varför förvara alla fina papper i ett skåp när man kan ha de framme. Jag pysslade så ofta med dessa papper det var lite jobbigt att springa upp och rota runt i skåpet varje gång. Och så har vi det där med alla paket som skall slås in. För det blir ju några att slå in både till barnkalas och till andra tillfällen. 

Washitejpen har jag på en toarullshållare och bomullsband i en stor glasburk med hål i för snöret. Burken är väldigt enkel att göra, men skulle någon önska en beskrivning hittar ni den här
För att pappret skall hålla sig fint på rullen har jag satt en gummisnodd runt dem.På det sättet förhindrar man att de rivs upp och blir fula i kanten när man trycker tillbaka rullen i skålen.

Så nu när vi behöver slå in paket i panik fem minuter innan  något kalas ska börja, står allt redo i vardagsrummet i vår pysselhörna. Och lätt är det för barnen att välja papper och själva slå in paket.

Fredag är det i dag och snart helg igen. Inte klokt vad tiden går fort, och det känns som att det går ännu lite snabbare när man har barn...

Trevlig helg!

Mia

3 kommentarer:

  1. Ja har man så där fina pappers- och tejprullar tycker jag också att de kan stå framme :)

    SvaraRadera
  2. Fint, dekorativt och praktiskt - kan ju inte bli bättre!!

    SvaraRadera

Tack för att du skriver något det gör mig glad!!!