tisdag 23 juli 2013

Fruktträdgård


Jag drömmer om en fruktträdgård. En trädgård där barnen varje dag kan gå ut och plocka sig lite frukt till mellis på sommaren. Vi ska göra goda safter, koka sylt och marmelad. Under det kalla ruggiga vinterhalvåret ska vi göra vitaminrika smoothies, fruktglassar och pajer. Men det är ganska långt kvar..... Än så länge räcker det till mellis och goda svalkande drinkar och glassar. Så måste vi skaffa oss en till kyl och frys, för det ska ju förvaras någonstans.


Lillebror har också fått smaka på trädgårdens godsaker. Han tycker att de är lite sura, speciellt de röda vinbären. Han vill helst sitta och plocka själv även om de mest rullar runt på brickan. Men det går ju ingen nöd på honom...

Mia 

6 kommentarer:

 1. åh bebishänder alltså!! Kan inte få nog av dem!

  SvaraRadera
 2. Åh vilken go och knubbig bebishand! Underbart!
  Som svar på din fråga om deodoranten/bikarbonaten så vet jag inte om det finns bikarbonat i storpack. Första omgången jag gjorde var på 1 msk av vardera har jag för mig, och den räckte i knappt två månader, så det behövs inte några jättemängder. Jag har köpt en 40-gramspåse och den innehåller nog 2-3 msk åtminstone, kostar inte många kronor heller.

  SvaraRadera
 3. Vilka oemotståndliga knubbiskardor!!

  SvaraRadera
 4. mumsiga små händer också! Jag drömmer också om fruktträdgård, men har inte tillräckligt stor gård för vad som helst så vi trycker in en bärbuske lite här och där - just nu har vi tillräckligt med bär för ca 2 frysaskar, så jag gissar att vi kommer att käka upp dom i stället för att frysa in dom!

  SvaraRadera
 5. Men hjälp så söta små händer <3

  SvaraRadera

Tack för att du skriver något det gör mig glad!!!