måndag 1 juli 2013

Lördagens sommarklänning


Det är ju inte det lättaste att ta en bild på sig själv i sommarklänningen man sytt. Speciellt inte när man ska ta bilden precis innan man ska iväg på festen. Bebisen var ganska missnöjd och storbarnen sprang runt överallt och gör allt förutom att ta fram sina cyklar. För det var gångavstånd till den där 40-års festen vi var på i lördags. Och länge var vi där, längre än vi planerat för det var så trevligt. En sådan riktig sommarfest med god mat på dukat långbord under en stor ek. Massor av barn som springer runt och leker med varandra, de hade så kul att de inte ville gå hem när klockan blev halv elva.


När vi kom hem somnade de alla snabbt. Och sexåringen vaknade ganska så tidigt men somnade om hos oss, sedan sov vi alla till 10 förutom bebisen som sov till halv elva.

På söndagen kom min syster med sin lilla dotter hem till oss, de har tagit en liten sommarpaus från New York-livet. Så nu blir det full rulle i några veckor med en 1,5-åring i huset också.

Mia

4 kommentarer:

  1. Men jösses vilket söt klänning! Verkligen perfekt till en sån sommarfest som du du beskriver! Skönt att bebisen sov längst, här vaknas det 07.00 oavsett när det somnas! 😃 Ha en bra vecka! Helena

    SvaraRadera
  2. Så söt klänning!!! Kram från Monica

    SvaraRadera
  3. Vad härligt med en bebis som sover till halv 11.

    SvaraRadera

Tack för att du skriver något det gör mig glad!!!