fredag 30 augusti 2013

HårbandSyster Yster skulle på kalas och behövde en present. Vi kom fram till att ett hårband  med resår är väldans användbart. Det går ju att variera mycket,  mitt över pannan som en indian, som ett diadem eller helt enkelt som en gummisnodd och göra en hästsvans. Turkost var färgen som hon valde och lite pärlor sydde jag fast. Sedan slog vi in det i silkespapper och la i en pappersklädd kartong.

Trevlig helg önskar jag er! Ja, tänkt att det redan är helg igen och vad vi ska hitta på vet jag inte. Vila upp oss efter den envisa förkylningen vi fått när skolan började kanske. Liten var dålig tre dagar och fick vara frisk några timmar innan bacillerna hoppade på honom igen. Men storbarnen har bara fått en vända, hoppas inte att omgång två kommer nästa vecka.

Mia

5 kommentarer:

 1. vilket fint... vad använder du dej av för resår som ser sådär snyggt ut!?
  Hoppas verkligen ni friskar på er, det är surt med sjukdom och snörvel. Själv åker vi till öland i helgen, ska bli fantastiskt trevligt!

  SvaraRadera
 2. Så fint, Mia! Jag drömmer om när Flora får långt hås och kan ha etthårband just precis sådär. Det är det sötaste jag vet! Jösses vad ilsken jag kommer bli på henne om hon inte låter det sitta kvar. ;)

  SvaraRadera
 3. Åh, en sådan superpresent! Du är så duktig! Hoppas att ni kryar på er. kram

  SvaraRadera

Tack för att du skriver något det gör mig glad!!!