fredag 27 september 2013

Något att hänga presentpapper påJag fick två fina träramar av min mamma, sådana som man ska spänna på en målarduk. Nu målar ju inte jag så värst mycket så jag köpte krokar och blompinnar och gjorde en presentpapperstavla. För det finns ju en liten klåfingrig kille här hemma just nu och den stora glasvasen på golvet som vi hade tidigare funkar inte så jättebra då.

Jag lyckades inte hitta blompinnar med rätt längd och tjocklek för att passa krokarna. Så de får vila lite halvknasigt i de små krokarna men vem vet, kanske jag en dag hittar pinnar som passar eller krokar som passar med pinnarna.

Fast jag hittade faktiskt en pinne ute i trädgården nedanför farstukvisten, en vit i något slags porslinplast. Jag har sett den ligga ute lite var stans i några år och liksom inte gjort så mycket mer än tänkt. -Där ligger den där pinnen... vad skall jag göra med den månntro? Äh, den får ligga där tills jag kommer på det. Och nu låg den kvar där just när jag behövde den. Ibland har man tur. Jag tror den hör till en sådan där flagga/vimpel man sätter på cykeln som gick gått sönder för många år sedan. Den som spar han har....

6 kommentarer:

 1. Skönt att få upp rullarna på väggen, och snyggt! Det där läggs till i på min ordning och reda-lista, där jag samlar smarta förvaringslösningar. Trevlig helg!

  SvaraRadera
 2. Så smart! Veldig god ide:)

  SvaraRadera
 3. Men du, så fint, och praktiskt, och fiffigt... och fint!

  SvaraRadera
 4. Så praktiskt och fint! Jag hade nog inte väntat på nya krokar utan istället böjt upp dem lite med en tång;) Kram Emma

  SvaraRadera
 5. Smart och snygg förvaring!! Ett dekorativt verk i sig!

  SvaraRadera

Tack för att du skriver något det gör mig glad!!!