måndag 30 september 2013

Nytapetserat


Då har jag tapetserat  för första gången.... eller jag har ju tapetserat garderobsdörrar och diverse annat smått men det räknas ju inte riktigt. Nu har jag tapetserat på riktigt, på en vägg med mönsterpassning. Och det var inte så svårt, fast helt felfritt gick det inte. För om man tittar riktigt noga ser man att jag skurit fel på någon centimeter högst upp på en våd. Jag pusslade ihop det så gott det gick men det syns om man står riktigt nära, så det stör nog bara långa gäster.

Tapeten har jag tittat på länge. Först var den tänkt i vardagsrummet, sedan i Juliettes rum men det blev till slut i köket den hamnade. Och bra pris var det också (169 kr/rulle). För om man som jag är lite rädd för mönstrat och det är första gången man tapetserar, så kan det vara bra att inte börja med en jättedyr tapet. Ni hittar den på Rusta, som faktiskt har en massa fina tapeter till överkomliga priser.

5 kommentarer:

 1. Fin tapet! Bra jobbat!

  Kram Pernilla

  SvaraRadera
 2. alltså... den där tapeten är helt ljuvlig! Och vilket fantastiskt pris, börjar genast fundera på om jag inte har någon vägg som behöver tapetseras om?!

  SvaraRadera
 3. Åh, så fint! Har också stått och kikat på den tapeten till flickornas rum, så härlig färgskala!

  SvaraRadera
 4. Så snyggt! Jag har tapetserat en hel del förut, men det är rätt länge sedan nu. Jag vill också tapetsera i köket. får nog bli en tur till Rusta snart.

  SvaraRadera

Tack för att du skriver något det gör mig glad!!!