tisdag 15 oktober 2013

Mina julstrumpor i tidningen


I februari i år gjorde jag och Anna ett litet julreportage tillsammans, till pysselmagasinet "101 Idéer". Jag stod för pysslandet och stylig och hon för fotograferandet och skrivandet. Och tänk att mina julstrumpor från  pysselstafetten för två år sedan hamnade på förstasidan. 
Där hittar ni även länk till hur jag gjorde strumporna.
Mitt bidrag för i år kommer inom kort, vi ska bara få ordning på internet och hemtelefon. Någon har blivit fel och det är felanmält. Jag hoppas på att de lyckas lösa det för en vecka har nu gått. När jag skriver det här sitter jag på "lånat" internet från mobilen och det funkar bra ibland och mindre bra vissa gånger. Så få bilder och lite text är det som gäller. Men pysslet är klart och jag väntar på att få en ny dag att publicera mitt bidrag. Mailen funkar inte alls, men fem arbetsdagar har de sagt för felavhjälpande så vi väntar och hoppas.

Den nya pysselstafetten pågår för fullt just nu. Titta in där och inspireras av temat "barn och bebis".4 kommentarer:

 1. Vad roligt! Jag har precis köpt tidningen så det ska bli kul att läsa om ditt pyssel! :)
  Hoppas att ni får ordning på bredbandet, man blir ju lätt handikappad utan internet... (Vi har ju till och med uppkoppling i rucklet. Skamligt egentligen!)

  SvaraRadera
 2. Ska genast kasta mig över ett nummer av tidningen. Känns som precis vad jag behöver när jag sliter mitt hår över körkortsteori. Lite pyssel och julstrumpor piggar alltid upp!

  SvaraRadera
 3. Men vad kul, får nog försöka hitta ett nummer och köpa så jag kan kika lite bättre. Säkert superfina precis som din blogg, ha det bra Karin

  SvaraRadera
 4. Ja, det var julstrumporna värda!! Jättefina!

  SvaraRadera

Tack för att du skriver något det gör mig glad!!!