onsdag 13 november 2013

Där sitter han och är sådär sötNär jag äntligen skall ta tag i bloggen tycker datorn att den har gjort sitt och vill inte alls funka. Så för att inte helt komma av mig igen gör jag ett försök att göra ett litet inlägg på telefonen. 
Jag och Liten gick ut ett tag idag och tog några bilder på den lurviga koftan. Ärmarna är superlånga som ni ser och han växer nog aldrig i dem. Eller växer i dem gör han ju men inte så den fortfarande passar i längd och bredd. Tänk så fort de där små växer. Om de bara kunde växa lite långsammare så man fick ha dem sådär små lite längre. Just nu är han alldeles underbar och nöjd för det mesta. Han börjar förstå vad man får och inte får. Och tittar på en innan han hittar på något bus som att plocka ur bestick, fat och glas ur diskmaskinen. Eller röja loss i kylen. Han är som en liten hund när han kryper runt och hoppar upp i knät och kramas när man sitter på golvet.  

Nu hoppas vi att den externa hårddisken funkar som den ska och jag hittar alla minneskort för jag är ju lite nojig när det gäller teknik. 

Ifall det nu blir en paus igen på bloggen och jag inte svarar på mailen vet ni varför. 

5 kommentarer:

 1. Å, så fin han är i koftan! Gör väl inget att ärmarna är långa, det blir ju som ett "slag" på ärmen. Lite snyggt tycker jag!

  SvaraRadera
 2. en riktig liten söting... och koftan, den är ju underbar!

  SvaraRadera
 3. Fantastiskt fin bild. Den förmedlar verkligen känsla. Sådär bara...........underbar.

  SvaraRadera
 4. Men så söt! Koftan är fantastiskt fin!

  SvaraRadera
 5. Både liten och koftan är ju så fina! <3

  SvaraRadera

Tack för att du skriver något det gör mig glad!!!