torsdag 12 december 2013

Utlottning

Det är nog ingen som missat att Musikhjälpen har börjat på P3/SVT och man kan ju bidra på olika sätt. Jag tänkte starta en egen insamling, för det var ju inte krångligare än att jag själv skulle skicka in lite pengar med ett sms. Och nu behöver jag er hjälp! För det vore så trevligt om vi kunde skramla ihop en större summa tillsammans. Jag tänkte att alla som är med och bidrar får en lott. I slutet av veckan drar jag en vinnare som vinner ett barnplagg eller läderarmband.  Lite som att köpa en lott fast istället för pengar kan du vinna något fint, samtidigt ger du ett bidrag till Musikhjälpens insamling. Det betyder att alla pengar vi samlar in går direkt  till insamlingen.  Minsta summan är 25 kr, inte alls mycket för de flesta.  

Årets tema är ju så väldigt viktigt - Alla tjejer har rätt att överleva sin graviditet. För oss känns det som en självklarhet men tyvärr är det inte så i alla länder. Och har du lite tid över tycker jag du skall gå in och läsa på musikhjälpens hemsida.

Om du vill vara med och bidra gör du så här: Du smsar ok25 Kinoko till 72999. Sedan skriver du en kommentar eller mailar mig så jag vet vem du är.  (glöm inte mellanslaget efter Ok25) Sjävlklart går det att ge ett bidrag utan att vara med i utlottningen och man får ge en större summa om man känner för det. Du byter bara ut 25 mot 50,100 ..... Här kan du följa insamlingen som än så länge inte alls är så stor. Men du kan ju hjälpa mig att sprida den här genom att länka på din blogg eller maila vidare. Du får gärna låna bilden .Jag kommer även att lägga in den på kinokos facebooksida där du lätt kan dela den. Slutdatum för insamlingen är på söndag 15/12 kl 18. 

Skulle det vara så att ni blir många så gör jag så här att för varje 400 kr vi samlar in lägger jag på en till vinnare. Alltså 400 en vinnare 800 två vinnare osv...

Nu bär det av till Stortorget och förmiddagspasset!

Mia

5 kommentarer:

 1. Självklart önskade jag vara med i både insamling och utlottning! Så det har jag gjort nu :)

  SvaraRadera
 2. Håller med, bra initiativ - jag har sms:at nu!

  SvaraRadera
 3. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 4. Jag är också med, bra initiativ :)

  SvaraRadera

Tack för att du skriver något det gör mig glad!!!