tisdag 21 januari 2014

Allt och lite till
Det känns som jag gör allt men ingenting just nu. Mest för att jag har för många saker på gång samtidigt. På hyllorna finns ju en mängd saker utklippta, redo för att sys ihop. Så 
 jag syr färdigt något eller några saker varje dag, städar upp och rensar i syrummet. Och tro det eller ej, nästan hela arbetsbordet går att se. 

Jag rensar bland gamla jeans och klipper ut rutor till små bebisfiltar. Sedan syr jag ihop de små rutorna och syr fast på en bit mjuk fleece. Den där röda blev ju väldigt fin och tänk att en gammal kantarellficka eller ett märke efter en gammal ficka kan ge så mycket mer liv åt en filt. 

Sedan är det så mysigt i rummet nu när vi lagt in en heltäckningsmatta och köpt ett extra element. Vi slipper nu drag in i vardagsrummet och jag slipper stela kalla fingrar och nackvärk. Men det är mycket kvar att göra. 

Den nya hemsidan pysslar jag lite med varje dag. Min syster långt där borta på andra sidan Atlanten hjälper mig lite. Vi pratar i telefonen och mailar länkar till varandra, men allt det där är så svårt tycker jag. Inte alls som att sy, man måste söka och veta lite vad man ska söka på. Och dagarna går ju alldeles för fort, hur ska man hinna? Jag måste lära mig att skynda långsamt, inget blir bra om man stressar.  Så jag pysslar vidare och tänker att snart så blir allt färdigt.

4 kommentarer:

  1. Åååååå vilka fina filtar!!!!

    SvaraRadera
  2. dom där filtarna är bara så fina! jag önskar jag hade tålamod att göra så där fina filtar, har en massa tyg i lager som borde fixas till nånting sånt där fint, men det blir bara liksom inte av. Gillar verkligen kombinationen jeanstyg och rött - jättefint!

    SvaraRadera
  3. så fina... och jeans & rött är en svårslagen kombination!

    SvaraRadera

Tack för att du skriver något det gör mig glad!!!