söndag 5 januari 2014

Jorden runt i dockvagn


Jag virkade ju en sån tjusig pilotmössa i november, i ull. Som liten skulle använda kalla vinterdagar. Men de där vinterdagarna de kommer aldrig och inte så värst ledsen är ju jag över det i och för sig. Men mössan är ju lite ledsen, den ligger i en låda och väntar och fram tills den går att använda utomhus får vi leka med den inomhus.


              Jaha, här sitter jag....                                 ...den där suffletten ser ju lite rolig ut...            ...upp upp...                                                 Hallå, är det någon där?


Tittut!

Just nu är det mycket tittut. Och inte spelar det någon roll att man ser hela kroppen för så länge man inte ser ansiktet är man ju nästan lite borta. Roligast är när man sitter i soffan och han den där lilla står på golvet och lägger en hand på soffan för att hålla balansen. Sen lutar han ner huvudet mot golvet och när han tittar upp säger vi tittut. Så gör vi en massa gånger och lika kul tycker han att det är och lika söt tycker vi att han är, varje gång.

Den där tapeten, hur bra är inte den. Vi satte upp  den i november men jag har inte hunnit visa er den tidigare. Ett bra sätt att få barnen att lära sig länder och städer på. Lite bra är den för mig också som  glömt bort lite från skoltiden. Och han den där tänkande 7-åringen har mycket att titta på om kvällarna innan han ska somna. Ibland ligger även jag där och tittar på alla små öar som ser ut som dinosaurier. Just denna hittade vi på Bauhaus men den fanns bara på näten upptäckte vi när vi åkte till varuhuset.

Trevlig söndag önskar jag er och tack så mycket för fina ord! Jag tror minsann att det var en del nya besökare, för många är det som tittat in i dagarna. Välkomna säger jag till er!

Mia

6 kommentarer:

 1. For en nydelig liten pilot :))

  SvaraRadera
 2. Nämen du! Det var bland det gulligaste jag har sett faktiskt! Pilotmössan (och givetvis den lilla gulliga piloten själv)!

  SvaraRadera
 3. Så utrolig kul han er i sin pilot lue! Fantstisk!
  Og smart med altas tapet:)

  SvaraRadera
 4. sötaste...!
  Jodå, visst har jag knepat ihop de där byxorna själv, och tyget är från Jonic textil. Fast jag såg att just det gråa var slut..
  Ha en härlig vecka!

  SvaraRadera
 5. Nämen vilken söt liten pilot! Hihi
  Kram Mia

  SvaraRadera

Tack för att du skriver något det gör mig glad!!!