torsdag 23 januari 2014

Nya byxor till Liten


Ibland köper jag saker som inte alls är riktigt så fina på mig som jag tror att de ska vara. Så var det lite med ett par mjukisbyxor jag köpte på rea i somras. Men någonstans fanns nog en tanke om att det skulle bli ett par byxor till Timothy egentligen. Jag skulle bara provanvända dem ett tag, för att känna efter att de verkligen inte var något för mig. Och nu behövde han byxor, mjuka men ändå lite tuffa.


Byxorna ser lite ut som mina då jag försökt att sätta mönsterdelarna så att de ska hamna på rätt ställe. Besparing uppe, dekorfickor fram och snörning är detaljer som följde med från originalbyxan. Sedan har jag sytt en gylf och knälappar av mudd som blivit över.  Bakfickan gjorde jag av en spillbit, därav skarven. Jag är mycket nöjd, så nu letar jag efter denim collagetyg för att kunna sy fler till försäljning. 

Den där lilla är för övrigt inte så lätt att ta bilder på. Snabb  som tusan är han och sitta i den där sängen ville han inte. Mer springa till kameran och titta på bilderna som vi tagit. Trots sina blott 11 månader har han stenkoll på allt och allt han gör är superviktigt. Som när kylskåpet öppnas, då springer han fort dit. Sen står han där och hummar och ser viktig och kunnig ut. Oftast slutar besöket med en tub med hamburgerdressing eller en senapsflaska som han tar med sig och går runt med. 

5 kommentarer:

 1. wow, så fina! De där tyget ser rysligt mjukt och skönt ut!

  SvaraRadera
 2. Snygga, söta och tuffa! Precis som gullungen i byxorna!

  SvaraRadera
 3. Kanonfina byxor!

  Min Sigge är precis lika med kylskåpet. hittar senap, dressing och marmelad överallt i huset. Spännande!

  SvaraRadera
 4. Jättefina byxor!!! Förstår inte hur du får till det så fint!!!

  SvaraRadera
 5. Jätte snygga byxor!!! Och vad söt han är, lillkillen!!!

  SvaraRadera

Tack för att du skriver något det gör mig glad!!!