torsdag 13 februari 2014

Tygravioli till barnens lekkök
Förra året sydde jag lite ravioli till barnens lekkök. Det där köket där jag nu håller på med en stor renovering. Spisen var lite skruttig, men själva grunden är fin så jag nöjer mig med att klistra på nya spisplattor av vinylplast och måla den vit istället för röd. Insidan, som varit tråkigt brun, har målats vit och kanske sätter jag dit någon liten lampa för att få till den där riktiga ugnskänslan. Det är ju så roligt det är med att fixa i barnens lekkök. Än så länge är han lite liten och de andra stora, men snart så gör han nog lite annat än slänger sakerna på golvet. Och det går framåt, för nu tycker han att det är lite roligt att hålla upp en tygbulle som man får låtsas äta av. Eller när han bjuder på en slurk ur koppen han håller fram. 

Eftersom det är så väldigt kul med lekkök för både vuxna och barn så kommer jag att sälja lite leksaksmat i trä på hemsidan. Mycket ekologiskt faktiskt, samt en del saker som jag sytt. Bland annat dessa ravioli. Sex stycken packade i en cellofanpåse med lite zigzag-papper och en pappersravioli. För det ska kännas lite fint för de små också när de får dem, som att köpa en riktig påse ravioli.

3 kommentarer:

  1. Supergullig pasta! Tycker att det är lite sorgligt att Majkis inte är i sin lekstuga så mycket längre...det är ju så mysigt att piffa leksakskök :-)!

    SvaraRadera
  2. så fina... du har så många fiffiga idéer!

    SvaraRadera
  3. Har kopierat din sjukt fina lampa som jag suktat efter så länge. Visar kopian på bloggen och länkar till dig. Tack för inspirationen.

    SvaraRadera

Tack för att du skriver något det gör mig glad!!!