tisdag 4 mars 2014

Ett blomstrande babyset
Juliettes underbara fröken fick barn i januari. Hon är så saknad, samtidigt som vi är glada över att hon fått en liten. En liten flicka blev det, som ni kanske förstår när ni ser kläderna. Jag hade inte riktigt något färdigt hemma som jag tyckte passade hennes stil, för hon är inte så "rosa och gullig"-mamma.  Nu blev ju den här söt men inte så rosa skimmer-gullig, utan mer bara söt liksom. Ja, ni förstår nog hur jag menar.... Jag är ju så förtjust i sådana "pingvinbröst" eller vad de heter. Tycker att det piffar upp lite utan att bli för gulligt. Eftersom det är tänkt att den ska passa i sommar gjorde jag ett par trosor som kan täcka den där fula blöjan. 

Det där med blöjor. Är det bara jag som undrar hur de tänker med de mönstrade blöjorna. Vilken bebis bryr sig om vad som finns på blöjan. Vad är det för fel på vita vanliga blöjor? Då kanske någon tänker att "min 2-åring tycker att de är lite roligt med fina figurer på blöjorna". Men det ska ju inte vara roligt med blöjor. Dessutom kanske det skulle vara lite roligare att potträna för de små tidigare om de fick välja mellan tråkiga vita blöjor eller ett par fina mönstrade trosor och  kalsonger. Sedan kan man ju undra varför jag blir irriterad över mönstrade blöjor då bebisen inte alls brys sig. Men det är nog mer att de kanske kan ta färgpengarna och göra något vettigare för. 

Lite sur och gnällig idag? Ja, kanske lite. Ibland behövs det inte mycket, det är bara är lite mycket att göra just nu. Det var liksom lite mer än jag trodde att göra om webbutiken. Speciellt när det är så mycket nytt som ska in på den.

Men snart så är den färdig! 

5 kommentarer:

 1. hm... ja, men ibland får man ju gnälla lite, tänker som du om blöjorna.
  Men setet är helt underbart, hade absolut gått hem här, jag är inte heller så "gullig" i min smak. Fast jag undrar vad min sexåring hade sagt om underbyxorna :-)

  SvaraRadera
 2. Urgulligt :)

  Och jag föredrar också de vita blöjorna!

  SvaraRadera
 3. Men åh, så sött! Såna här bebiskläder älskar jag! Söta och flickiga utan att vara rosa och fulla med rosetter och tjafs. Duktiga du!

  SvaraRadera
 4. Förstår precis det där med blöjorna. Vi har dessutom haft en massa tjafs om vilken blöja hon ska ha. Det finns ju ofta flera olika mönster i samma blöjpaket. Eftersom hon har världens humör och är en mkt bestämd ung dam och absolut bara kan tänka sig de med humlor så får man smyg-ta-på de andra när hon är riktigt trött eller upptagen med annat. Suck. Hade varit mkt enklare, och snyggare, med bara vita!

  Fast tur för den där frökenbebisen att blöjan behöver döljas för finare trosor får man nog leta länge efter!

  SvaraRadera

Tack för att du skriver något det gör mig glad!!!