måndag 24 mars 2014

Kalas i dockskåpetDet är fest i dockhuset. Vi har hängt upp minipompoms och vimplar.


Sedan har jag bakat en chokladtårta med jordgubbar. För de som inte tycker om tårta finns grädde och jordgubbar istället. 

Så, nu bockar jag av en av punkterna på "saker jag vill göra"-listan: skivad frukt i fimolera. Något som jag velat gör länge men inte tagit mig tiden att göra. Men när jag en natt för en vecka sedan drömde hur jag skulle göra för att få till en perfekt skivad kiwi insåg jag att det var dags att ta tag i det. Det gjorde jag dagen efter faktiskt, jag kände inte alls för och drömma en stressdröm om hur jag ska lyckas gör den perfekta frukten till dockhuset....

Nu ser ni ju att det inte är en kiwi utan en jordgubbe, för jag kom liksom inte på vad jag skulle göra med kiwin. Och för den som vill prova finns massor av bra videos på YouTube. Sök på "fimo clay tutorial strawberry" eller annan frukt som du vill göra. 

En liten paus på bloggen blev det visst igen. Jag som lovat mig själv att börja skriva varannan dag, men det kom en trädgårdsmässa  i vägen. Och en solig härlig helg med trädgårdsfix och fika hos kusinerna. Trevliga saker alltså, men nu börjar jag om med ambitionen att skriva varannan dag.  

8 kommentarer:

Tack för att du skriver något det gör mig glad!!!