tisdag 18 mars 2014

Konservburksåtervinning


Det där med att vinna saker, händer ju inte så ofta men ibland har man tur. När vinsten är sådär fin att alla hemma blir jätteglada så måste jag ju nästan skriva om den. Det var nämligen så att jag var med i en giveaway på Instagram som jag hade turen att vinna. Det var verkligen inte lätt att välja bland alla fina burkar och lock. Men vi valde först ett lock för det kändes lättast att göra så. Sedan valde vi en burk och  när jag fick bilden mailad insåg jag att de inte alls passade fint ihop. Så jag svarade med att hon fick välja burk då det kändes som hon lättare skulle kunna para ihop två som passade. Och fint blev det! En burk som passar alldeles perfekt hemma hos oss med det svartvita och det turkosa. Leonard går och klappar den lilla tigerungen och vill helst att burken ska vara hans.  

Burken är en ån bra återvinningsburk. En gammal konserv med nytt papper och ett gammalt plastdjur som fått sig några lager färg. Sedan har de gjort ett nytt lock i trä med kant så det hålls på plats. Den är nästan 20 cm hög, jag trodde ju att det skulle vara en sådan krossad-tomat konserv. Vad som ska få ligga i den vet vi inte riktig ännu, men den står där på sekretären i vardagsrummet och väntar.

Känner du att du vill ha en sådan fin burk tycker jag ni skall titta in i Kombino Amöbels webbshop. 

6 kommentarer:

 1. Grattis till vinsten! De är så fina, de där burkarna. Jag köpte själv en i höstas, med gammal storblommig tapet och ett spisvred till knopp. Jag förvarar müsli i min.

  SvaraRadera
 2. Vilken fin vinst! och vad smart att göra om en konservburk sådär!

  SvaraRadera
 3. Snygg burk du fått och fint hårband!

  SvaraRadera
 4. vilken härlig vinst... och den passar ju verkligen jättebra hemma hos er!

  SvaraRadera
 5. Grattis till vinsten! Superhärlig burk!

  SvaraRadera

Tack för att du skriver något det gör mig glad!!!