onsdag 30 april 2014

Hammock med ett hav av pompoms


Vi fick en hammock för några år sedan. Den har flyttat runt lite i trädgården. Rostig och taklös är den men ändå så mysig att sitta i. En plats för vila eller en stor gunga med plats för många. Förra året var första gången som den var taklös då det gått sönder. Men vi löste det med att hänga ett lakan, mest som skydd för solen när man satt där med Liten.  När det regnade var det ju mindre bra och vi hade en stor plastduk som vi la över alltihop. 

Men nu har jag fixat ett tak själv. Ett lite roligare än de vita eller marina som finns. Två meter plastat tyg, en kanal fram och snörning bak. Sedan klippte jag till små vågor efter prickarna som finns på duken. 


Och för att dölja den rostiga stången har jag knutit fast massor av pompoms. Så i år så blir det verkligen en härlig plats att ligga och slappa i, men först måste jag fixa några dynor och kuddar .

Trevlig valborg önskar jag er som tittar in den här småruggiga onsdagen. Idag är ju också sista dagen med fraktfritt på alla beställningar i shoppen, där ni bland annat hittar pompompsen.

4 kommentarer:

 1. Ja, där kommer ni verkligen ha det gott i sommar! Man blir väldans glad av pompoms :-)!

  SvaraRadera
 2. Så mycket roligare och finare än färdiga tak! Och feststämning även på vardagar, det är lyxigt det!

  SvaraRadera
 3. å så fint du har gjort... låter alldeles underbart att ligga därunder alla pompoms!

  SvaraRadera
 4. Men vilken fin hammock!!!

  SvaraRadera

Tack för att du skriver något det gör mig glad!!!