torsdag 10 april 2014

I sovrumsfönstret

  

Nu har Fabriken kommit igång igen efter ett långt uppehåll. En ganska tacksam paus för min egen del, ett tag var det stressigt att hinna när Liten var bebis. Men nu känns det trevligt igen, för jag behöver nog lite bestämda teman för att få igång bloggen igen. Någon som säger "skriv om det här!" 

Temat denna torsdag var ju valfritt så länge man skriver om inredning. Så idag blir det ett besök i sovrummet där det nu är alldeles för trångt. Vi har ju en extra liten säng där för tillfället som står nära för det är där han helst vill sova just nu. Egentligen sover han ju bara i sin lilla nära säng de första timmarna, sedan lyckas han på något mystiskt sätt ta sig upp till mig utan att jag knappt märker det. De vita lakanen har hitta tillbaka igen, som jag sytt av gamla underlakan. Nu funderar jag på om jag skulle sy ett ljusblått överkast, samma modell som Litens säng har. Och bäddar sängen snyggt gör vi sällan.

I fönstret så står just nu en massa pelargoner och växer till sig. Några gamla och några nya skott som fått flytta till kruka nu istället för glasvaserna de rotar sig innan. Jag tycker att det är lite lättare att hålla koll på vattnet när de står i vas. Det är ju lätt att glömma vattna och så torkar skottet och då blir det ingen blomma. Men nu har de verkligen rotat sig och börjat växa så det är dags att klippa av dem lite för att få dem ännu lite buskigare.... och få ännu ett litet skott att sätta i vatten. Sedan har vi pelargoner att fylla varenda kruka på altanen med.

3 kommentarer:

  1. Vilket härligt inlägg!!!

    SvaraRadera
  2. Åh, krukan är helt underbar! gammal?

    SvaraRadera
  3. Visst är den fin! Fick den av min mamma och vet inte riktigt hur gammal den är men förmodligen ärvd efter farmor.

    SvaraRadera

Tack för att du skriver något det gör mig glad!!!