torsdag 17 april 2014

Nu börjar påsken


Påsken är här. Den där korta högtiden som liksom kommer och går ganska så snabbt. I år blev det lite påskpysslat i alla fall. I ganska så god tid började jag vilket inte alls hör till vanligheterna. Men allt påskpyssel hänger nu i syrenriset som slagit ut och blivit sådär alldeles härligt grönt. Påsklovet går snabbt och inget speciellt gör vi heller utan tar dagarna som de kommer. I går blev det en riktig fixardag. Spackling av hål i väggar i hela huset, rensning på vinden och till tippen med stora samlingen saker i carporten. På kvällen spontanbio för de stora och lugn hemmakväll för mig och Liten. 
Idag blir vet jag inte vad vi ska hitta på. Vi fortsätter väl vindrensningen och påskfixandet. De där äggen jag målade ska ju fyllas med lite gott och senare i veckan blir det lite påskfirande och påskkärringflygande. Tror bestämt att den lilla också ska få vara påskkärring i år och flyga runt bland grannar med en liten korg.

Mer påskinspiration hittar ni som vanligt inne hos Fabriken.

5 kommentarer:

 1. vilket vackert ris... glad påsk!

  SvaraRadera
 2. Fina färger på påskpysslet. Inte så mycket gult! Det gillar jag! Glad Påsk! / Annika

  SvaraRadera
 3. Härliga ägg :) Undrar om man skulle kunna laga likadana med ännu smalare tråd som smycken. Vårt påskpysslande börjar först imorgon. Ser så fram emot att sätta igång.

  Glad Påsk!

  SvaraRadera
 4. Så fint riset blev med allt pynt!! Ha en fin påsk!! Hoppas äggjakten blir lyckad!

  SvaraRadera

Tack för att du skriver något det gör mig glad!!!