torsdag 8 maj 2014

Vårt kök just nuTema kök hos fabriken idag. Jag drar mig lite för att visa helhetsbilder från hemmet. Mest för att det alltid är så rörigt. Men så tänkte jag att ibland så måste man ju visa hur det faktiskt ser ut för det mesta. Typ alltid.... Och just idag var en sån dag då tiden inte alls fanns. Jag gick ut för att måla lekstugan vi byggt. Kenneth började baka med 11-åringen och kl 20.00 satt vi och drack te och åt kaka. Sedan kom jag ju på att det var kökstema hos Fabriken och medan barnen badade knäppte jag några bilder av köket.


Tänk vad jag envisas med den här köksön trots en 1-åring i huset. Vi plockar muffinsformar varje dag, han går till fruktlådan och vill ha torkad frukt hela tiden och de där vanilj och bakpulverförpackningarna är söndertuggade. En väldans massa glasburkar har åkt i klinkersgolvet.
Och köksfönstret är det fullt av grönsaksplantor.  jag vet inte varför jag sår så mycket varje år. Det borde väl räcka med en tomat, en gurka, en chili, en psysalis mm och inte tio av varje....


Ja, det var lite från vårt kök. Mer inspiration hittar ni inne hos fabriken.

6 kommentarer:

 1. tycker ert kök ser så mysigt ut... och det är ju sådär ibland, livet. Lite stökigt, lite mycket, men härligt!

  SvaraRadera
 2. Perfekt att de till folk när man är bortbjuden:)

  SvaraRadera
 3. Jag tycker ert kök ser härligt ut! Ett ställe där man trivs...
  Ha en skön helg!

  SvaraRadera
 4. jag gillar verkligen kök-temat, och gillar alltid när du visar upp bilder på ert kök! Det ser så mysigt ut, som nånstans man skulle vilja bo typ! :)

  SvaraRadera
 5. Trivsamt i ditt kök och så där verkligt och vilket levande liv ni lever.

  Ha en fin helg. // Lissen

  SvaraRadera

Tack för att du skriver något det gör mig glad!!!