torsdag 5 juni 2014

Stilleben i lekstuganDet där med tid under vår och sommar är ju inte lätt. Barnen är uppe för länge på kvällarna och jag har så mycket att fixa med att det känns som dagarna går alldeles för fort. Det blev en liten paus efter Basar-sömnaden, och den där panikdagen då vi fixade en fin plats till de små kanierna. Nu är det några beställningar kvar att sy innan jag börjar jobba på lite nytt. En avslutningsklänning till fröken i familjen som ska vara fisk på avslutningen. Kanske killarna också behöver något fint att ha på sig då. 

Och odlingslådorna behöver fyllas med lite nytt som frilansgurka, ruccola och spenat. Dessutom behöver lekstugan inredas, i övrigt är den nästan färdig. Men jag grejar lite där då och då, som härom dagen då jag flyttade in några dockskåpsmöbler som stått ute i lekstugan. Rostiga är de men ändå så  vackra. De fick stå på en av alla reglar i huset. Kanske har vi turen att någon liten flyttar in där, som mucklorna hos Pettson och Findus. Torsdagstemat hos fabriken är i dag stilleben, så titta in där för mer inspiration.

3 kommentarer:

  1. Kjenner meg igjen i det du skriver. Det er så mye jeg gjerne vil ha tid til, men virkeligheten er ikke alltid sånn. Vi er også snart ferdige med å male nytt lekehus, og da begynner snart det morsomme med å innrede det:)

    Fine stilleben du har laget i lekehuset:)

    SvaraRadera
  2. Vilka fina små möbler. Jag har liknande men de ligger i en låda. Vet inte vart jag ska ställa dem.

    SvaraRadera

Tack för att du skriver något det gör mig glad!!!