söndag 7 september 2014

Hej hå, hej hå....


Vi gjorde en skogsutflykt i helgen. För när sommaren kommer tillbaka är det som om något inom mig liksom ropar: -Ut nu och njut av det härliga vädret! För snart står vi där med tjocka ytterkläder och frusna fötter och händer.  

 Ibland är det så svårt att få med barnen ut i skogen men när vi väl är där så går de på och vi pratar om allt möjligt. Lite som när vi går till och från skolan. Igår lockade den där grillen som vi skulle samla pinnar till och grillpinnarna som vi skulle tälja. Sedan är det ju också lite kul att gå ner till sjön och hämta vatten när elden ska släckas. 

Våra barn är inte så duktiga på att städa sina rum. Jag kan inte direkt påstå att de är duktiga på att städa alls. Men att ta hand om sin lillebror är de mästare på. Behöver vi hjälp med något hemma så erbjuder de sig helst till att ta hand om Liten, och det är ju väldans mycket hjälp det. När vi gick i skogen ville de gärna hålla i hans lilla hand och låta honom sitta på ryggen när han var trött i sina små ben. 

Och fler skogsutflykter blir det nog. För stora lillebror tyckte vi skulle göra det här varje lördag. Jag kan ju hålla med om det kan vara väldigt härligt. Men jag kommer nog inte tycka det när vi står med stelfrusna fingrar i vinter, så vi får väl passa på nu. 

Fler söndagsbilder hittar i inne hos fabriken.


2 kommentarer:

  1. Så härligt det ser ut... Och det där med att ha några stora som tar hand om liten, det verkar fint det :-)
    Fin måndag till dej!

    SvaraRadera
  2. Så himlans härligt! Syskonkärlek ❤️

    SvaraRadera

Tack för att du skriver något det gör mig glad!!!