måndag 29 december 2014

Julen


Vår lilla julgran står ännu grön och grann i den lilla barnsängen. Och där får den nog stå ett par dagar till för jag tycker att det är bra mysigt. Men alla paket är nu tomma och kvar i den lilla sängen ligger kartongerna och väntar på att jag ska hitta en plats för dem tills någon fyller år.... eller till nästa jul förstås.



Det blev två djurpåsar också, efter att ha sett en massa fin inspiration till det på Instagram.


Egentligen är paketen kanske inte så juliga men tanken är ju att de skall funka året runt. Färdiga fina paket att lägga finheter i vid högtidliga dagar. Några tips på hur du klär om kartonger hittar du två inlägg längre ner.





De riktigt juliga paketen överlämnar jag till tomten. Han som så snällt kommer till oss varje år. Egentligen är de stora barnen lite gamla för tomten men det hör ju liksom till julen. Och vi har i alla fall en liten kille som nu varje år ska få se fram emot att få ett brunt paket med tvinnat snöre. 


Så kom den där julen. När vi börjar julmarknaden varje år känns det som fem långa veckor av hårt arbete samtidigt som julen snart är här. Konstigt det där hur det kan kännas både som en evighet och samtidigt de långsammaste dagarna. I år var det också lite extra mycket eftersom jag hade en del beställningar från min lilla webbutik. Men med hjälp av snälla vänner och släkten lyckades vi ta oss igenom dessa veckor. Dagen innan jul slog vi igen det röda båset för i år och hann med en liten snabb inventering innan allt åkte upp på vinden. Julen firades lugnt med min mamma hemma hos oss och inget planerande eller tider att passa i några dagar. Bara tid att ta igen med barnen vilket verkligen har behövts.

God fortsättning önskar jag er alla och hoppas ni känner er lika nöjda med ert julfirande.

Mia

2 kommentarer:

  1. Den fina servisen från webbutiken har i alla fall använts mycket här hemma :) Jag gissar att det går att jobba lite intensivare ett tag när man vet att det kommer välbehövlig paus efteråt. Du är verkligen värd slappa juldagar!

    SvaraRadera
  2. Härliga julbilder! Gott Nytt Kreativt År!

    SvaraRadera

Tack för att du skriver något det gör mig glad!!!