torsdag 22 januari 2015

Här bor storasysterHär bor storasyster i familjen, och nu börjar det äntligen bli lite ordning i hennes rum. Förutom att julstrumporna fortfarande hänger där och godiskalenderna också för den delen..... 


Ni vet sådana saker som liksom aldrig blir klara. Lite så var det men den här lampskärmen. Den som varit min mammas göra-klart-projekt och som hamnade hos oss med endast nederkanten fastsydd. Men nu så har jag fixat det och inte långt tid alls tog det. Konstigt det där, hur man liksom aldrig får färdigt de där små sakerna. Det måste väl bero på att man har alldeles för många små saker på gång samtidigt. Men just nu jobbar jag på den där listan och det känns så skönt att kunna bocka av lite.


Väskor har också fått flytta in, på garderoben i hennes rum.


De finns i butiken och passar ju väldigt fint till de mönstrade pappersremsorna. Perfekta för små saker och andra finheter. 

Nu ska vi ta tag i "göra sig fin"-hörnan och dockhuset. Lite målning och val av fina papper ska göras. 

5 kommentarer:

 1. Vilket härligt rum hon har...!
  Fin fredag till dej!

  SvaraRadera
 2. Heldige storesøster som bor i et så fint rom:)

  SvaraRadera
 3. Ett jättemysigt rum. Längtar till barnen har möjlighet att få varsitt rum, då ska jag minsann inreda så där super duper mysigt. / Jennie

  SvaraRadera
 4. Åh, jag älskar den tapeten! Ville haft den som fond i vårt sovrum, men min man var inte riktigt bekväm med den.........så det blev i en annan i turkos toner istället.

  SvaraRadera
 5. Håller med ovanstående - mysigt!

  SvaraRadera

Tack för att du skriver något det gör mig glad!!!