söndag 1 februari 2015

En "kalasig" ge bort-present


God morgon!

Det blev en sen morgon idag. Halv nio vaknade jag, först av alla och strax efter vaknade Liten. Men så låg vi kvar en halvtimme till innan det var dags för frukost. 

Vi var på middag hos vänner igår och med oss hade vi en korg med pyssel, gott och blommor. För nu när vi blir bortbjudna finns det nästan alltid barn hemma hos dem vi går till. Och de är oftast så stora att de faktiskt också uppskattar finheter och är delaktiga i middagsbestyren. Barnen hjälper gärna till med fördrinken....  eller kanske efterrätten som igår kväll. 

Vi hittade silikonformar på Panduro som man kan göra chokladskedar med sötströssel på. Fina att äta som de är eller varför inte röra om i den varma mjölken tills skedan smält och du har en god kopp varm choklad istället. Chokladen ligger förpackad i smörpapper med lite grovt hampaband, och finaste strösslelförpackningarna hittade vi på Lagerhaus.


Och vet ni vad, jag sydde mig en pälskrage. Egentligen var den dotterns men den bliev lite stor och passade mig bättre. 

Storebror frågade om jag skulle på maskerad. Storasyster tyckte jag var på tok för gammal för en pälskrage. Mellankillen sade inte så mycket Liten tyckte jag var mysig, 
och pappan tyckte jag såg ut som Maja Gräddnos i Pelle Svanslös.

Jag struntade i vad de tyckte och hade på mig den ändå.

Önskar er en fin söndag!

1 kommentar:

  1. vilken fin present... välkommen hit! :-)
    Och jag tycker att du är jättefin i din pälskrage!

    SvaraRadera

Tack för att du skriver något det gör mig glad!!!