söndag 8 februari 2015

Lillebrors lilla myshörna
Liten har ju inget eget rum. Han leker lite i sina syskons rum på övervåningen ibland, fast mest är han egentligen nere. I ett hörn i vardagsrummet har vi gjort en liten myshörna till honom. Med en liten säng, kuddar, filtar, korgar med småbilar och smådjur, helt enkelt lite smått som han kan leka med.


En lampa att tända när mörkret faller. En som vi faktiskt köpte till storebror för snart 12 år sedan. Jag tog bort det gula ekorrpappret och klistrade dit en dörr och några fönster i dekorplast.


Och dessa alldeles underbara väskor, fina till det mesta. Just nu så ligger några av våra Brio tågbanedelar i en kartmönstrad väska. Lagom många delar, så att det passar en 2-åring.


Virkade luftballonger på tennisracket får hänga kvar och i en ommålad pryllåda i trä står nu en del av hans bilsamling.


Vår julgran stod faktiskt i hörnan ända tills för två veckor sedan, då jag faktiskt ställde ut den på farstun. Jag har så fasligt svårt för det där att slänga saker som det inte är något fel på. Och när julgranen dessutom trivs så bra att den skjuter ut nya skott känns det ju ännu lite jobbigare. 

Men nu står den där på farstukvisten och den är det första jag ser när jag kommer hem. 

Önskar er en fin vecka!

3 kommentarer:

 1. Vem behöver ett eget rum när man har sånt där mys?! :)

  SvaraRadera
 2. Det är så mysigt där i hans hörna... och nu fick jag lite inspiration till Gideons rum som vi snart ska göra om.
  Tack!

  SvaraRadera
 3. Alltså på riktigt! den första bilden - mitt i nyllet åt mej, som också vill gå dit och mysa! (och kanske lite ha små barn också fortfarande - våra är redan alla i skolåldern...!) Superfint, allt hemma hos er är superfint och läckert!

  SvaraRadera

Tack för att du skriver något det gör mig glad!!!