måndag 16 mars 2015

Ett litet vitrinskåp


Vilket väder vi haft i helgen, inte lika varmt som förra helgen men soligt och bara det är ju underbart.   Det har blivit en hel del utelek för barnen. Tänk vilken skillnad det gör när solen och värmen kommer tillbaka. Och solljuset som lyser in på dagarna som gör allt så ljust härligt samtidigt som man påminns om fönster som inte blivit putsade sedan hösten. Men jag och Liten tvättade fönstren i vardagsrummet lite snabbt i veckan, för de var så dammiga att solen knappt hittade in. 


Förutom utelek, trädgårdsfix och mellomiddagsgäster har jag nu flyttat in det mesta i vitrinskåpet. En väldig bladning av saker har det blivit. Lite finporslin, bakprylar, bakingredienser och kalaspynt. Det har med andra ord förvandlats till ett bakvitrinskåp. Och den härliga vaniljdoften som sveper om en när man öppnar skåpet är ju väldigt trevlig.  Nästan så man vill öppna skåpet ibland bara för doftens skull....

Och om någon undrar vad som hänt med bakpulvret där så hade Liten en period då han tuggade på allt, bland annat på dessa. Man kan ju tycka att jag skulle kasta dem men de är så fina att jag inte vill kasta dem innan de är slut att de kastas när de är slut, även om de ser lite musätna ut just  nu.

1 kommentar:

  1. vilket härligt skåp med underbart innehåll... passar ju perfekt där hos dej!

    SvaraRadera

Tack för att du skriver något det gör mig glad!!!