lördag 28 mars 2015

Nyinflyttade djur


Det har flyttat in en ugglefamilj i butiken

     

och kycklingsyskon
   


och sist men inte minst syskonen hare.


Allt som behövs är en sax och klister för att göra dessa söta små pappersdjur. Ni hittar dem inne i butiken kinoko.se

Och vet ni vad? I helgen fyller butiken 1 år! Tänk att det redan gått ett år sedan vi öppnade den. Men så kom ju en sommar och det blev lite paus för att sedan börja om på riktigt i oktober. Så den är väl typ ett år med några pauser. Ibland är det ju inte helt lätt att få till dessa jobbdagar med Liten hemma. Jag vill så väldigt mycket mer ibland, mer än vad det finns tid till när man har fyra barn. Men så vill jag ju även att Liten ska få vara hemma så länge som möjligt. Jag kan ju faktiskt styra allt de där själv, nu gör jag det som hinns med och när han börjar på förskola så småningom kommer jag hinna med mer. Tiden med barnen kommer ju inte tillbaka, men butiken finns kvar så länge jag vill att den ska vara kvar och växer när jag vill att den ska göra det. 

Jag är ju så otroligt glad över alla fina mail och ord som lämnas på Instagram @miakinoko om butiken och när leveranser kommit fram.

Så vi firar butikens 1-årsdag med att ha fraktfritt i helgen. Så titta in och se om du kanske hittar något  som gillas. 1 kommentar:

  1. Jättesöta djur! Och jag tycker din butik har sååå mycket fina saker. När jag börjat jobba igen bara måste jag lägga en beställning.

    SvaraRadera

Tack för att du skriver något det gör mig glad!!!