torsdag 14 maj 2015

Om att få paket


Det var länge sedan vi hade de där mysdagarna med barnen. De med gofika och film. Liten vände upp och ner på allt när han föddes och har liksom gjort allt för att det inte skall vara en lugn eller tyst stund när han är vaken.Men idag gjorde vi som förr när liten sov. Dukade upp massor med japanskt gofika och tittade på Pojken med guldbyxorna.


Och gofikat kommer från Japan. Vi fick nämligen ett stort härligt paket från Japan fullt med godsaker. Det är ju så att min mamma har under flera år skickat paket till sin bror i Japan en gång om året och nu så har det blivit en sak som jag och min kusin gör. 

Vi har inte setts många gånger men ändå känns det som vi känner varandra så väl. Konstigt det där. Och det som är ännu lite mer roligt är att jag fortsätter denna tradition med mina barn och hennes lilla dotter. Ett hej från släkten i form av godsaker och finheter från ett annat land. 

I år bestämde jag mig även för att det skulle bli tradition med min syster och hennes familj  i Santa Barbara. Roligt att få paket men samtidig lite tråkigt att de är så långt bort. Det är ju inte så att man svänger förbi lite spontant bara sådär.1 kommentar:

  1. Vilken härlig tradition!
    Trevlig helg önskar Henrietta

    SvaraRadera

Tack för att du skriver något det gör mig glad!!!