måndag 31 augusti 2015

En plats i trädgården


Jag undrade vart mellanpojken tagit vägen. Ropade och letade och hittade honom till slut i hängmattan läsandes en tidning. Sin fars gamla Kalle Anka dessutom. Så nu kommer alla de där tidningarna som vi sparat till användning igen.


Sedan fick han sällskap av sin lillebror. Glass fick de en varsin också, bara för att det var sådär somrigt varmt och härligt.

Och hängmattan är ny för i år. Äntligen tycker barnen, och jag med faktiskt. Eftersom vi inte har några bra träd fick den hänga mellan ribborna på gungställningen och det funkar fint det med.


Hej där, det var visst länge sedan. Tiden har fyllts med fina minnen när min syster och hennes familj varit här och hälsat på. Det har varit intensivt med så många i huset men så mysigt ändå. Huset blev så tomt när de åkte i lördags och jag kände mig inte alls redo och färdig för ett avsked. Lite som med sommaren..... På Instagram skrivs om mys, filtar och tända ljus och jag känner att det inte alls är dags ännu. Jag vill fortfarande vara ute hela dagarna, ligga i hammocken eller hängmattan, sitta ute och äta. Den där friheten att bara kliva ut. Men än så länge går det ju att vara ute hela dagarna så vi passar på, Liten och jag.

2 kommentarer:

  1. ja visst blir man lite kluven, speciellt efter som sommaren har varit lite snåö med att visa sej från sin bästa sida, så det känns som att den var så kort.
    Och här hemma har barnen hittat mina gamla kalle-pocketar, och ibland köper vi nya, på loppis och sådär... lite barndomsminne över det där med kalle ändå!

    SvaraRadera
  2. Ser dejligt ud :-)
    Kh Christina

    SvaraRadera

Tack för att du skriver något det gör mig glad!!!