tisdag 11 augusti 2015

Vattenmelonglasspinnar


Vi hade en melonbit som var lite mojsig. Och det händer inte ofta då dagens små faktiskt oftast har fast fint fruktkött. Men just denna var lite tråkig så jag frös in den.


Mixade ihop det frysta melonköttet med lite kiwi,  svartvinbärssaft och chiafrön så det skulle se ut som små melonkärnor. Sedan pyttsade jag i det i glassformar la en liten kiwiskiva högst upp. Ett litet snitt i mitten så pinnen lättare går att sticka ner kan vara bra.


Efter några timmar i frysen åt vi läskande melonglassar.

Ja det kom ju några härliga sommardagar. Dagar man helst vill vara ute hela dagen och där kvällarna faktiskt är lite ljumma att man kan sitta ute eller leka. Och det är ju det bästa med de där varma dagarna att man får en härlig kväll att sitta ute på. 

Idag skall jag försöka rensa upp i mellanpojkens rum då det där skall flytta in en loftsäng. Vi får nämligen finbesök imorgon. Min syster med familj kommer och hälsar på i 2,5 vecka och min mamma i en vecka. Det kommer att bli trångt i huset men också så kul att äntligen få träffas igen. Och vi som inte setts på 2 år har ju inte sett deras lilla son. Så att det är en lite gråmulen dag gör ju inte alls något.

Ha en fin dag!

2 kommentarer:

  1. så himla fina... låter som att det kan bli trångt men mysigt hemma hos er nu då! Trevligt!

    SvaraRadera
  2. Vad goda de ser ut. Vad är väl köpeglass mot att göra det själv? :)

    SvaraRadera

Tack för att du skriver något det gör mig glad!!!