söndag 2 augusti 2015

Pannkaksmorgon


Vi började morgonen med pankaksfrukost.


Med massor av blåbär och färska hallon.


Sedan blev det ett besök i Mullemeckparken innan vi for vidare till....


ulriksdals slottsträdgård.Där vi skördade lite grönsaker.


Och vilade oss i glashuset med den svävande sängen full med kuddar.

Gokväll, 

Sista semesterdagen började med amerikanska pannkakor. Vi hade nämligen en näve vildhallon och lite blåbär från förra året kvar som behövde ätas upp för att lämna plats till de nya. Och nygräddade pannkakor med färska bär är ju en trevlig start på morgonen. 

Med magarna fulla med pannkakor åkte vi till Mullemeckparken . Även om de stora egentligen är lite för gamla för den parken lever de sig in med liten. Visar honom allt som de själva lekt med där när de var små. Dessutom får jag och pappan lite tid och prata när de springer runt med honom där.

Lunch åt vi sedan på Ulriksdals slottsträdgård. Vi skördade grönsaker och lekte i lekhörnan. Och den stora lyckan idag var när den svävande sängen blev ledig. Inte för att de la sig där för att ta det lugnt utan det blev snarare ett vilt kuddkrig där det var helt omöjligt att få en bild på barnen. 
Jag gillar platser som denna där man kombinerar nytta med nöje utomhus. Att slippa trängas på ett lekland där de mest springer runt i några timmar. Att kunna aktivera dem ute där de samtidigt kan lära sig lite. Och det blir garanterat ett besök hit igen senare i sommar för det var en del grönsaker som inte vara färdiga.1 kommentar:

  1. Vilken härlig dag... Och underbara bilder på den där pannkaksfrukosten!

    SvaraRadera

Tack för att du skriver något det gör mig glad!!!